top of page

Over mij

"Wauw wat doe jij mooi werk!​"

dacht ik toen ik zelf bij een haptotherapeut kwam
foto jeanine.jpg

Als kind was ik altijd al bezig met al het leven in de wereld om mij heen. Het verbaasde dan ook niemand dat ik biologie ging studeren. En omdat voor mij contact met mensen heel belangrijk is, leek de lerarenopleiding ook een logische vervolgkeus. Toen ik uiteindelijk als biologiedocent aan de slag ging op een middelbare school, liep ik behoorlijk tegen mezelf aan. Ik besloot hulp te zoeken bij een haptotherapeut (Lucy Hardeman). Die beslissing heeft mijn leven veranderd. Ik leerde van haar om meer te leven vanuit mijn eigen kracht, weer te gaan luisteren naar wat mijn lichaam mij eigenlijk te vertellen heeft, en te vertrouwen op mijn gevoel. Ik kwam veel steviger op mijn benen te staan en dat gaf mij de vrijheid om echt mijn eigen keuzes te gaan maken en datgene te doen waarvan ik voel dat het goed voor me is.   

 

Zelf ervaren, voelen wat iets met je doet, leren luisteren naar je lichaam. Door affectief contact ervaren dat je gewoon mag zijn wie je bent, en jezelf mag laten zien in het contact met een ander. Dat is voor mij de kern van de haptotherapie. 

 

Ik heb de opleiding tot haptotherapeut gevolgd bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) in Nijmegen waar ik in juni 2014 mijn diploma heb behaald.

Ik werk nu als zelfstandig haptotherapeut.
Naast mijn baan als haptotherapeut werk ik als biologiedocent in het Voortgezet onderwijs. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.  

Omdat ik je zo goed mogelijk van dienst wil zijn kun je hier mijn algemene voorwaarden lezen. Zo weet jij waar je aan toe bent en het bevordert een plezierige en soepele samenwerking.

bottom of page